Renhold

  • Regelmessig

   Spar 5%

   379kr/t

   • 5% billigere enn engangsvask
   • Du kan endre din renholder når som helst
   • 14 dagers oppsigelsestid
   • Velkomstgave fra JIF

    Velkomstgave fra JIF på en verdi av 425kr

    Bestill regelmessig renhold og få en velkomstgave fra Orkla Home & Personal Care på en verdi av 425kr GRATIS!

    Cleaning agents 2fe55c02321382d9a1b68c35c93e73d749007b84070857caacd11a8985e0ed0f

    Starterpakken inkluderer Jif Baderom Spray, Jif Kjøkken Spray, Jif Universal Spray, Jif Skurekrem, Jif WC Power Gel, Jif Allrent Frisk Duft, 2stk Ultra Free mikrofiber klut blå, 2stk Ultra Free mikrofiber klut rød, Jordan Bathroom Wipes og Jif Mikrofiber Mopp!

  • Engangsvask

   399kr/t

   • Engangsvask fra en av våre dyktige renholdere
 • Velg ønsket tid og dato

   Bestillingsoppsummering

   • Frekvens
    ukentlig
  • Loader f6595976b46191cf3f0e49052d622fd5f20fd6905544e17b9bf4ecedde3f769abehandler betaling...

   Husk å forberede støvsugeren og en bøtte på et synlig sted. Da blir renholderen din glad. :-)

  Om Plusstid Home

  Hei!

  Plusstid Home er et nytt initiativ fra Orkla som fokuserer på rengjøring av hjemmet. Vi er en start up som drives utenfor selve Orkla-konsernet, men jobber tett sammen med Orkla for å sikre at vi leverer den høyeste kvaliteten.

  Vi er for øyeblikket i startfasen og under kontinuerlig utvikling. Derfor tar vi gladelig i mot tilbakemelding fra alle våre kunder om hvordan vi kan forbedre oss, og hva som skal til for at du får en enda bedre opplevelse av oss.

  Hjelpende hånd

  Plusstid Home er den hjelpende hånden du ønsker deg i hjemmet. Den som tar seg av vaskingen mens du kan slappe av og gjøre det du har mest lyst til. Når du velger en av Plusstid Home sine partnere som din renholder kan du være sikker på at jobben blir utført på best mulig måte. Våre renholdere blir nøye utvalgt av oss og har gjennomgått vår egen opplæring. Opplæringen er nøye utviklet i samarbeid med Lilleborg og Jif, og du kan dermed føle deg trygg på at du kommer hjem til et rent og pent hjem.

  Skulle det være noe, kan du enkelt ta direkte kontakt med din renholder. Siden våre partnere er selvstendige, støtter du uavhengige mikro-bedrifter i ditt nærområde når du bestiller. Les mer om våre partnere her.

  Plusstid

  Du kjenner kanskje igjen navnet Plusstid fra før av og lurer på hvorfor vi heter det? Vi er faktisk en videreutvikling av Plusstid.no, og i likhet med Plusstid, ønsker vi også å bidra til at du får en lettere hverdag. Plusstid Home er den hjelpende hånden du ønsker deg i hjemmet, mens Plusstid kan gi deg råd, tips og inspirasjon til gode hverdager og strålende fine feiringer. Kan man få det bedre?

  Spørsmål?

  Skulle du ha noen spørsmål kan du sjekke ut vår FAQ eller kontakte oss på post@plusstidhome.no.

  Oppsigelsestid

  Oppsigelsestiden er 14 dager

  Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?