Renhold

  • Regelmessig

   Spar 5%

   379kr/t

   • 5% billigere enn engangsvask
   • Du kan endre din renholder når som helst
   • 14 dagers oppsigelsestid
   • Velkomstgave fra JIF

    Velkomstgave fra JIF på en verdi av 425kr

    Bestill regelmessig renhold og få en velkomstgave fra Orkla Home & Personal Care på en verdi av 425kr GRATIS!

    Cleaning agents 2fe55c02321382d9a1b68c35c93e73d749007b84070857caacd11a8985e0ed0f

    Starterpakken inkluderer Jif Baderom Spray, Jif Kjøkken Spray, Jif Universal Spray, Jif Skurekrem, Jif WC Power Gel, Jif Allrent Frisk Duft, 2stk Ultra Free mikrofiber klut blå, 2stk Ultra Free mikrofiber klut rød, Jordan Bathroom Wipes og Jif Mikrofiber Mopp!

  • Engangsvask

   399kr/t

   • Engangsvask fra en av våre dyktige renholdere
 • Velg ønsket tid og dato

   Bestillingsoppsummering

   • Frekvens
    ukentlig
  • Loader f6595976b46191cf3f0e49052d622fd5f20fd6905544e17b9bf4ecedde3f769abehandler betaling...

   Husk å forberede støvsugeren og en bøtte på et synlig sted. Da blir renholderen din glad. :-)

  Om våre partnere

  Om våre partnere

  Alle våre renholdere er nøye utvalgt av oss her i Plusstid Home. Det hele starter med at de sender en søknad og ber om å bli en del av plattformen vår. Hvis de har dokumentert erfaring fra renhold, kaller vi dem inn til intervju med Magda, som er ansvarlig for alle partnerne våre.

  Nøye utvalgte
  partnere

  Opplæringen

  Går de videre fra intervjuet får de opplæring fra oss for å sikre at alle jobbene de utfører holder samme høye kvaliteten som forventes av en Plusstid Home rengjøring. Opplæringen vår er utviklet i samarbeid med Jif og Lilleborg, og du kan dermed være sikker på at den holder høy standard. Renholderne får opplæring i hva som skal gjøres i løpet av en rengjøring, hvilke produkter som skal brukes hvor, samt hvordan man kan løfte renholdet til et nytt nivå. Det vi sier til dem er at førsteinntrykket til kunden skal være WOW når de kommer hjem. Dette jobber de hardt for å få til ved hver vask.

  I tillegg får alle renholderne med seg en sjekkliste som de vil fylle ut når de er hjemme hos deg. Slik kan vi sikre at det ikke er noe som blir glemt.

  Mikro-bedrifter

  For å kunne bli en av Plusstid Home sine partnere, krever vi at renholderne har sitt eget enkeltmannsforetak eller et eget AS. Dette gjør vi for å hjelpe våre partnere til å bli mer selvstendige og for å sikre at de har de beste vilkårene. Om de ikke har en egen bedrift før de melder seg opp, hjelper vi dem med å opprette denne. På den måten har alle partnerne mulighet til å bygge opp sin egen bedrift fra Plusstid Home.

  Noen av våre renholdere

  Beata

  Beata er 34 år gammel, og kommer fra Polen. Hun har jobbet med renhold i ca. 1 år og har vært med Plusstid Home helt fra begynnelsen. Hun var faktisk på vei til å flytte tilbake til Polen rett før hun ble en del av vår plattform, men bestemte seg for å bli i Norge for å jobbe videre med Plusstid Home.

  Dorota

  Dorota er 56 år gammel og har bodd i Norge de siste 8 årene. Dorota har over 4 års erfaring med renhold som yrke, men har hele livet vært opptatt av orden og renslighet. Hun er en ekte pedant. Dorota var også en av de aller første som ble med på plattformen vår, og trives godt med Plusstid Home.

  Joanna

  Joanna har jobbet med Plusstid Home siden november 2016, og har flere års erfaring med renhold. Hun har bodd i Norge i 4 år, og bor her sammen med sin mann og deres datter på 3 år. Hun understreker ofte at hun er en Polsk kvinne, og at hun derfor har renhold og orden i blodet.

  Bli med i Plusstid Home

  Finn arbeid i nærheten av deg, få betalt online, og jobb når det passer deg best

  Flere spørsmål?
  Ta en titt på vår FAQ

  • Hvordan bestille rengjøring fra Plusstid Home?
  • Hvem er partnerne?
  • Har dere sjekket partnerne deres?
  • Hvordan vet jeg prisen på rengjøringen?
  • Har renholderne med seg egne rengjøringsmidler?
  • Hvordan kontakter jeg min renholder?
  Les mer

  Hva er inkludert
  i rengjøring

  Les mer

  Oppsigelsestid

  Oppsigelsestiden er 14 dager

  Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?