Renhold

    • Regelmessig

      Spar 5%

      379kr/t

      • 5% billigere enn engangsvask
      • Du kan endre din renholder når som helst
      • 14 dagers oppsigelsestid
      • Velkomstgave fra JIF

        Velkomstgave fra JIF på en verdi av 425kr

        Bestill regelmessig renhold og få en velkomstgave fra Orkla Home & Personal Care på en verdi av 425kr GRATIS!

        Cleaning agents 2fe55c02321382d9a1b68c35c93e73d749007b84070857caacd11a8985e0ed0f

        Starterpakken inkluderer Jif Baderom Spray, Jif Kjøkken Spray, Jif Universal Spray, Jif Skurekrem, Jif WC Power Gel, Jif Allrent Frisk Duft, 2stk Ultra Free mikrofiber klut blå, 2stk Ultra Free mikrofiber klut rød, Jordan Bathroom Wipes og Jif Mikrofiber Mopp!

    • Engangsvask

      399kr/t

      • Engangsvask fra en av våre dyktige renholdere
  • Velg ønsket tid og dato

      Bestillingsoppsummering

      • Frekvens
        ukentlig
    • Loader f6595976b46191cf3f0e49052d622fd5f20fd6905544e17b9bf4ecedde3f769abehandler betaling...

      Husk å forberede støvsugeren og en bøtte på et synlig sted. Da blir renholderen din glad. :-)

    Personvilkår

    Plusstid Homes behandling av personopplysninger

    Plusstid Home AS (Nedre Skøyen vei 26, 0276 Oslo) er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine, og vi lover å behandle dem på en sikker måte.

    Send en e-post til post@plusstidhome.no om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

    Formålene med å bruke personopplysninger er å kunne håndtere henvendelser fra deg eller å kunne gi deg en tjeneste eller produkter som du har bedt om å få.

    Det rettslige grunnlaget er at behandlingen er nødvendig enten for å oppfylle en avtale med deg, å utføre gjøremål i forkant av slik avtale eller

    Vi vil slette personopplysningene når vi har håndtert din henvendelse, oppfylt avtalen eller vår rettslige forpliktelse, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart ovenfor.

    Alternativt til sletting, kan vi fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan vi bruke i vårt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, og for å kunne forbedre våre tjenester og markedsføring.

    Vi vil utlevere personopplysninger til andre selskaper i Orkla-konsernet dersom du har samtykke spesifikt til dette.

    Personopplysningene vil lagres på Microsofts servere i Europa. Dersom det blir aktuelt å gi Microsoft i andre land midlertidig tilgang systemer der opplysningene er lagret, for eksempel ved feilretting, så er tilfredsstillende personverngarantier sikret gjennom EU-standardavtale og/eller EU/US Privacy Shield-avtalen. Send oss en e-post om du ønsker en kopi av disse.

    Oppsigelsestid

    Oppsigelsestiden er 14 dager

    Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?