Flyttevask

La oss hjelpe deg med den omfattende og tunge flyttevasken, slik at du kan fokusere på viktigere og hyggeligere ting. Vi har med oss alt utstyr som trengs for en skikkelig rundvask.

Flyttevask

La oss hjelpe deg med den omfattende og tunge flyttevasken, slik at du kan fokusere på viktigere og hyggeligere ting. Vi har med oss alt utstyr som trengs for en skikkelig rundvask.

Flyttevasken består av innvendig vask av bolig basert på dine ønsker og kvadratmeter. Gi oss beskjed om du har garasje, eksterne boder og terrasse som også skal vaskes, eller om det er noe du ønsker at vi skal hoppe over. Vår 100% fornøydgaranti gjelder selvfølgelig på flyttevask også. Enn så lenge leverer vi kun flyttevask i Oslo og Akershus.

Hva er inkludert i flyttevasken:

  • Vask av gulv, vegger og tak i alle rom*
  • Vask av dører og lister
  • Grundig vask av alle tilgjengelige flater
  • Innvendig og utvendig vask av hvitevarer, skap og skuffer
  • Vask av bad / WC (toalett, badekar, dusj, servant)
  • Innvendig og utvendig vask av vinduer**
  • Grovrengjøring av garasje og eksterne boder***

* Tørrmopping av vegger og tak (pristillegg for våtmopping)
** Om vinduene er vanskelig å komme til fra utsiden må vi få beskjed om dette i forkant.
*** Legg igjen kommentar i skjemaet med størrelse på garasje og eksterne boder.

Estimer prisen på din flyttevask

Skriv inn antall kvadratmeter og få en estimert pris på ditt oppdrag. Prisen regnes ut basert på tiden vi forventer det vil ta å gjøre en standard flyttevask. Merk at denne prisen ikke inkluderer eventuelle garasjer, eksterne boder og ekstratjenester. Alle hjem og eiere er forskjellige, og prisen kan dermed variere noe. Vi vil bekrefte den endelige prisen når vi mottar din bestilling.

Hvor stort er hjemmet ditt?

Estimert pris

0,- kr

Bestill flyttevask

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å gi endelig pris og fullføre bestillingen. Husk at alle hjem og eiere er forskjellige, og prisen kan dermed variere noe. Kun i Oslo og Akershus.