Finn din lokale, pålitelige renholder. Kun 379kr/time

 Vilkår for brukere av Plusstid Home

KUNDEVILKÅR

Plusstid Home er en nettbasert plattform for leveranse av tjenester i hjemmet. Tjenesten leveres av Plusstid Home AS med deg som kunde og oss som leverandør. Vi benytter oss av våre forhåndsgodkjente samarbeidspartnere for selve tjenesteutførelsen.

Nedenfor følger våre standardvilkår. Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer. For våre allerede etablerte kundeforhold vil endringene tre i kraft innen 30 dager.

1.               ORDREBEKREFTELSE OG KANSELLERING

Gjennom vår bestillingsløsning kan du selv velge tidspunkt, omfang og hyppighet av tjenestene. Vi vil deretter gi deg en snarlig tilbakemelding på om vi kan levere tjenestene du ønsker. Dersom vi kan levere tjenestene du har bestilt vil du motta en ordrebekreftelse til epostadressen du har registrert i din brukerkonto. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon pris, betalingsbetingelser og informasjon om tjenesten (omfang, tidspunkt og hyppighet).

2.               ANGRERETT OG AVBESTILLING

Du kan kostnadsfritt avbestille innen 48 timer før avtalt oppstartstidspunkt. Dersom du avbestiller tjenesten på et senere tidspunkt vil vi belaste deg et avbestillingsgebyr på 100 %.

Etter angrerettloven har du 14 dagers angrerett fra det tidspunktet du har mottatt ordrebekreftelse fra oss. Du kan imidlertid ikke benytte deg av angreretten etter oppstart av tjenesten.

Du kan benytte deg av angreretten ved å avbestille tjenesten i din brukerkonto, ved å sende en epost til kundeservice@plusstidhome.no eller ved å fylle ut vårt angrerettskjema.

3.               BETALINGSBETINGELSER

Prisene er oppgitt i bestillingsløsningen i plattformen. Vi benytter betalingstjenesten Stripe til å gjennomføre betalingen. Du kan betale med vanlig debetkort eller kredittkort (VISA og Mastercard).

Beløpet vil bli reservert fem dager før oppstart av tjenesten (dersom du har bestilt repeterende tjenester belastes du fem dager i forkant av hvert enkeltoppdrag). Vi holder beløpet reservert inntil tjenesten er registrert som fullført av tjenestetilbyderen. Du vil deretter bli belastet og vi overfører deretter beløpet til tjenestetilbyderen.

4.               GJØR HJEMMET DITT KLART FØR VI KOMMER

Du plikter å besørge at hjemmet ditt er ryddig og klargjort for at vi kan utføre de tjenestene du har bestilt.

Ved bestilling av rengjøring skal du fjerne løse gjenstander på gulvet, inkludert klær og leker. Kopper og kar skal settes i oppvaskmaskinen eller i skap. Gjenstander som er skjøre eller lett kan komme til skade må fjernes. Tilbyderen kan forlate stedet uten å gjøre rent dersom du ikke har oppfylt ovennevnte krav til rydding.

Du plikter å besørge at følgende utstyr er tilgjengelig for tilbyderen når han/hun ankommer:

  • Vaskebøtte
  • Kluter
  • Mopp/langkost
  • Støvsuger og støvsugerposer
  • Egnede rengjøringsmidler

Vi kan for øvrig kunne gi deg råd og veiledning mht. hva slags type utstyr det forventes at du har tilgjengelig.

Du plikter å være til stedet på avtalt tidspunkt for å ta imot våre tjenestetilbydere med mindre annet er avtalt ved bestilling og bekreftet i ordrebekreftelsen.

5.               DINE PLIKTER VED BRUK AV PLATTFORMEN

Ved å registrere deg som bruker bekrefter du at du er den personen du utgir deg for å være og at du er over 18 år. Det er ikke tillatt å registrere seg under en annens navn.

6.               REKLAMASJONER OG KLAGER

Dersom du er misfornøyd med tjenestene vi har levert er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på kunderservice@plusstidhome.no.

Reklamasjoner må sendes til oss innen rimelig tid etter at tjenesten er utført, og senest innen 48 timer. Dersom tjenesten er uteblitt, forsinket eller om det var mangler ved hvordan tjenesten ble utført har du rett på retting i form av at vi leverer deg tjenesten på nytt uten ekstra kostnad. Vi kan også gi deg prisavslag eller refundere hele beløpet du har betalt. Vi vil gjøre vårt beste for å komme frem til en løsning som du vil bli fornøyd med.

Alle våre tilbydere er forsikret dersom det skulle oppstå skader på dine eiendeler.

Du har også mulighet til å klage til Forbrukerrådet, se forbrukerradet.no/klageguide/

7.               PERSONOPPLYSNINGER

For å levere deg tjenestene du bestiller gjennom vår nettside behandler vi personopplysninger om deg, slik som navn, adresse og betalingsopplysninger. Alle dine personopplysninger blir behandlet i henhold til vår personvernerklæring.

8.               KONTAKT

Plusstid Home AS, org nr. 919 513 276
Nedre Skøyen vei 26, 0276 Oslo
Telefon: 413 47 462
kundeservice@plusstidhome.no